ERIKOISTURVAPALVELUT

HENKILÖSUOJAUS

Tarjoamme henkilösuojauspalveluja asiakkaidemme tarpeisiin ympäri vuorokauden tarvittaessa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Henkivartijaksikin kutsutun henkilösuojaajan tehtävänä on nimensä mukaisesti suojella henkilön koskemattomuutta. Henkilösuojaaja voi olla asiakkaan tukena erilaisissa tilanteissa, sekä toimia esimerkiksi autonkuljettajana tehtävien yhteydessä. Toimintaa voidaan harjoittaa yksin tai ryhmässä, kellon ympäri. Henkilösuojausta voi harjoittaa poliisin tai muun viranomaisen lisäksi vartija. Tarjoamme räätälöityjä henkilösuojauspalveluita monipuolisesti myös lyhyellä varotusajalla.


HÄVIKINTORJUNTA

Selvitämme asiakkaamme tiloista mitä hävikkiä yhtiössä tapahtuu ja kenen toimesta. Toiminta voidaan rakentaa hyvin kustannustehokkaaksi oikeilla menttelytavoilla. Hävikintorjunnalla tarkoitetaan toimeksiantoja, joiden kautta pyritään paljastamaan rikollinen toiminta liiketilassa, tai sen yhteydessä. Tällaisia tehtäviä suorittavat esimerkiksi myymäläetsivät. Toimeksiannot voidaan rajata joko yksittäiseen toimitilaan, tai laajemmalle alueelle, mikäli tehtävä vaatii esimerkiksi kohdehenkilön liikkeiden tai kulkureittien seuraamista. Kysy myös sisäisen hävikin torjuntaratkaisuistamme!


YKSITYISETSIVÄPALVELUT

Mikäli tarvitset epäselvän tilanteen tai rikoksen selvittämiseksi todisteita, tuottamamme etsivätoiminnot ovat juuri tarvitsemasi palvelu! Fora Security Services tarjoaa luotettavia yksityisetsiviä myös lyhyellä varoitusajalla. Kartoitamme yhdessä tilanteesi ja tarpeesi. Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta myös nimettömänä.