TURVAPALVELUT

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Järjestyksenvalojamme ovat kokeneita ja motivoituneita ylläpitämään turvallisuutta parhain mahdollisin keinoin, ammattimaisella otteella. Järjestyksenvalvojalla tarkoitetaan henkilöä, jonka tehtäväksi on annettu valvoa järjestystä ja ylläpitää turvallisuutta, sekä ennaltaehkäistä mahdollisia rikoksia ja onnettomuuksia omalla toimialueellaan. Tuotamme laadukasta järjestyksenvalvontaa pääkaupunkiseudun alueella yleisö- ja yritystapahtumiin. Ammattitaitoiset järjestyksenvalvojamme takaavat turvallisen tapahtumankulun. Tarjoamme yrityksellesi laadukkaat ja monipuoliset järjestyksenvalvontapalvelut vuosien kokemuksella. Jokaisella järjestyksenvalvojallamme on jokin erityisosaaminen, joten pystymme räätälöimään palvelumme vastaamaan myös erityistarpeita. Kouluttamme aina kaikki järjestyksenvalvojamme itse, jotta voimme taata parhaan mahdollisen laadun asiakkaillemme. Lakisääteisen järjestyksenvalvojan  peruskoulutuksen lisäksi henkilöstömme on koulutettu toimimaan asiakaspalvelun ammattilaisina. Henkilöstömme on monikulttuurinen, joten kattava kielitaito ja erilaisten ihmisten kohtaaminen ovat yrityksemme valttikortteja. Toisin kuin useat kilpailijamme, luotamme henkilöstöömme sataprosenttisesti ja uskallamme tämän vuoksi tarjota palveluitamme täydellä tyytyväisyystakuulla.

 


VARTIOINTI

Tarvitsetko ammattilaisen vartioimaan esimerkiksi arvo-omaisuuttasi tai liiketilaasi? Kaipaatko vierellesi luotettavaa henkilösuojaajaa arkeen, juhlaan tai työtapaamiseen? Anna ammattitaitoisten vartijoidemme huolehtia omasta tai omaisuutesi koskemattomuudesta. Vartijalla tarkoitetaan henkilöä, jonka tehtäväksi on annettu omaisuuden tai henkilön koskemattomuuden suojaaminen. Vartijan voi asettaa esimerkiksi vahtimaan tyhjää tapahtuma-aluetta. Vartija voi suorittaa myös henkilösuojaustehtäviä. Tarjoamme vartiointipalveluita pääkaupunkiseudulla erilaisiin kohteisiin ja tilanteisiin. Vartijamme suojaavat omaisuutta ja henkilön koskemattomuutta kokemuksella ja ammattitaidolla. Kiitos monipuolisen henkilökuntamme, pystymme räätälöimään vartiointipalvelumme hyvin yksityiskohtaisesti vastaamaan erilaisia tarpeita. Järjestyksenvalvojiemme tavoin myös vartijamme käyvät läpi Foran oman koulutuksen, jotta voimme taata parhaan mahdollisen laadun asiakkaillemme Henkilöstömme on monikulttuurinen, joten kattava kielitaito ja erilaisten ihmisten kohtaaminen ovat yrityksemme valttikortteja. Toisin kuin useat kilpailijamme, luotamme henkilöstöömme sataprosenttisesti ja uskallamme tämän vuoksi tarjota palveluitamme täydellä tyytyväisyystakuulla

 


KONSULTOINTI

Vaivaako mieltäsi jokin turvallisuuteen liittyvä kysymys? Oletko vastuussa yleisötapahtuman tai yrityksen turvallisuusasioista? mutta et ole varma miten toteuttaisit turvallisuusjärjestelyt parhaalla mahdollisella tavalla? Käänny huoletta ammatitaitoisten konsulttiemme puoleen! Löydämme asiakkaillemme aina yrityksen tarpeita parhaiten palvelevat turvallisuusratkaisut riippumatta siitä, onko tarve suuri vai pieni. Turvallisuusasiantuntijamme ovat perehtyneet mm. turvallisuus- ja pelastussuunnitelmien laatimiseen, työturvallisuusohjeistuksiin, toimitila- ja henkilöturvallisuuteen, sekä vartiointi- ja järjestyksenvalvontatoimeksiantojen suunnitteluun ja toteutuksiin. Laadimme riskejä ennaltaehkäisevän toimintasuunnitelman yhdessä yrityksenne turvallisuudesta vastaavan henkilön kanssa käyttäen hyväksi jo mahdollisesti olemassa olevia turvallisuusohjeitanne. Voitte myös hyödyntää kattavaa koulutustarjontaamme turvallisuustietoisuuden lisäämiseksi yrityksessänne, sekä rikosriskien tunnistamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. Yhteistyökumppaneidemme kanssa solmimiemme sopimusten ansiosta toimitamme käyttöönne tarvittaessa myös turvallisuustekniikkaa ja ratkaisukokonaisuuksia. Löydämme yhdessä vastaukset turvallisuuskysymyksiin käyttäen apuna nykypäiväistä tietotekniikkaa, sekä hyödyntäen alan laajaa tuntemusta ja yhteistyöverkostoamme.