Järjestyksenvalvonta

Ota yhteyttä ›

Ammattitaitoista järjestyksenvalvontaa tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Järjestyksenvalvojan tehtävä on valvoa esimerkiksi ravintolan tai tapahtuman järjestystä ja ylläpitää turvallisuutta muun muassa ennaltaehkäisemällä häiriöitä sekä mahdollisia rikoksia ja onnettomuuksia omalla toimialueellaan. Tarjoamme järjestyksenvalvontaa yksityisiin tilaisuuksiin sekä yleisötapahtumiin. Järjestyksenvalvojamme ovat koulutettuja turva-alan ammattilaisia, jotka ovat motivoituneita turvaamaan tilan tai tilaisuuden ammattimaisella otteella, ylläpitäen asiakkaiden viihtyvyyttä ja turvallisuuden tunnetta. Asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen ravintolassa tai tapahtumassa asioidessaan on usein järjestyksenvalvojan kanssa. Tämän vuoksi ymmärrämme, että meillä on suuri vastuu ensivaikutelman ja asiakaskokemuksen luomisessa. Olemme valmiita jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja toimintamallejamme asiakkaidenne viihtyvyyden kehittämiseksi. Järjestyksenvalvojamme toimivat tarvittaessa osana tiimiänne, omaa asiakaspalveluanne edistäen ja yritystänne edustaen.

Luotettavaa järjestyksenvalvontaa lyhyelläkin varoitusajalla

Järjestyksenvalvojan velvollisuuksista sekä valtuuksista on säädetty laissa. Järjestyksenvalvojan ensisijainen tehtävä on ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia omalla toimialueellaan, kuten esimerkiksi tilaisuudessa tai alueella, johon hänet on asetettu järjestyksenvalvojaksi. Järjestyksenvalvoja toimii työssään asiallisesti, tasapuolisesti sekä sovinnollisuutta edistäen. 

Meiltä voit tilata järjestyksenvalvontapalvelut lyhyelläkin varoajalla verkkosivumme alareunasta löytyvän pikayhteydenotto-lomakkeen kautta. Päivystävä henkilökuntamme on sinuun yhteydessä ensi tilassa yhteydenottosi jälkeen.

Ota yhteyttä ›

Tarjoamme myös muita tapahtumaa avustavia palveluita tarpeen mukaisesti! Palveluvalikoimaamme sisältyvät muun muassa lipunmyynti, vastaanotto- ja aulapalvelut, ohjauspalvelut, host-palvelut sekä liikenteenohjaus.

Tutustu tapahtumapalveluihimme tarkemmin tästä>

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita