Turvallisuuskonsultointi ja koulutukset

Vaivaako mieltäsi jokin turvallisuuteen liittyvä kysymys? Oletko vastuussa yleisötapahtuman tai yrityksen turvallisuusasioista? Jotta turvallisuusjärjestelyt toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla, on syytä kääntyä ammattitaitoisten konsulttiemme puoleen!

Ota yhteyttä ›

Konsultointi

Toteutamme tilauksesta asiakkaillemme muun muassa turvakartoitusta ja -suunnittelua, yritysten ja organisaatioiden turvallisuuskoulutuksia sekä riskianalyyseja ja muita riskienhallinnan palveluita. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille myös turvallisuuskoulutuksia. Kokonaisvaltaisten konsultoinnin palvelumme auttavat sinua ja yritystäsi rakentamaan tarvettanne parhaiten palvelevat turvallisuusratkaisut, laadusta tinkimättä. Ulkoistamalla turvakartoituksen ja -suunnittelun sekä riskienhallinnan palvelut vapautatte myös oman organisaationne resursseja ydinosaamiseenne.

Ota yhteyttä ›

Erikoisturvakoulutus

Erikoisturvakoulutus on suunnattu ihmisille, jotka kohtaavat tai saattavat joutua kohtaamaan työssään uhkaavia tilanteita, kuten aggressiivisesti käyttäytyviä henkilöitä tai väkivallan uhkaa. Erikoisturvakoulutus auttaa koulutettavia kohtaamaan tilanteita, joissa henkinen paineensietokyky joutuu koetukselle. Koulutustemme painopiste on asiakaslähtöisessä ajattelussa ja kouluttaessamme yrityksenne henkilöstöä kiinnitämme erityisesti huomiota mahdollisten uhkatekijöiden takana olevien ihmistyyppien käyttäytymiseen, niin psyykkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Edellämainitun johdosta neuvottelu- ja kommunikointitaidot ovat suuressa roolissa toiminnassamme ja koulutuksissamme. Uskomme, että pienillä asioilla on merkitystä.

Ota yhteyttä ›

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Oletko kiinnostunut järjestyksenvalvojan työstä? Järjestyksenvalvojana voit työskennellä muun muassa erilaisissa yleisötapahtumissa ja ravintoloissa. Järjestyksenvalvojana voi toimia ainoastaan poliisin hyväksymä, järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen hyväksytysti suorittanut henkilö. Kurssin hyväksytysti suorittanut voi hakea järjestyksenvalvojakorttia poliisilta ja kortin saatuaan työskennellä järjestyksenvalvojana. 

Järjestyksenvalvojan pätevyyden saa käymällä järjestyksenvalvojan peruskurssin, joka on pituudeltaan 40 tuntia. Järjestyksenvalvojan peruskurssin tavoitteena on antaa osallistujille tarvittavat tiedot ja taidot järjestyksenvalvojana toimimiseen turvallisesti ja lainmukaisesti. Järjestyksenvalvojan peruskurssilla käsitellään muun muassa lainsäädäntöä, järjestyksenvalvojan työtehtäviä ja vastuita, turvallisuutta ja riskienhallintaa, voimankäyttöä ja itsepuolustusta. 

Tarjoamme koulutuksia toimipisteellämme Helsingin Malmilla. Järjestyksenvalvojan pätevyyttä ylläpidetään järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksilla, joiden kesto on 8 tuntia. Koulutukset järjestetään Sisäasiainministeriön hyväksymän koulutusmateriaalin pohjalta ja ne sisältävät muun muassa teoriaa, voimankäytön harjoittelua sekä hätäensiapua. Kouluttajamme ovat alan ammattilaisia ja kannustavat kurssilaisia jatkuvaan vuorovaikutukseen. Kursseillamme on aina loistava yhteishenki ja luottavainen ilmapiiri. Kysy meiltä tulevista kursseista.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita