Tapahtumapalvelut

Ymmärrämme, että tapahtuma on aina yksi suuri kokonaisuus, joka koostuu monista liikkuvista osista. Haluamme olla mukana rakentamassa kanssanne turvallisia ja viihtyisiä tapahtumia ja siksi tarjoamme tapahtumiin järjestyksenvalvonnan lisäksi myös naulakkopalvelut sekä muut tapahtuman avustavat palvelut. Ystävällinen ja osaava henkilöstömme auttaa mielellään rakentamaan kanssanne viihtyisän ja toimivan tapahtuman.

Ota yhteyttä ›

Tarjoamme muun muassa seuraavia tapahtumaa avustavia palveluita

Naulakkopalvelut

Fora Security Services tarjoaa laadukkaat naulakot sekä tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä naulakkohenkilökuntaa. Palvelumme käsittää yritystilaisuudet, häät ja muut juhlat, tapahtumat, festivaalit, konferenssit sekä konsertit. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä edistämään tilaisuutenne sujuvuutta ja parantamaan asiakkaanne viihtyvyyttä. Henkilökuntamme pukeutuu tehtävään aina toiveenne mukaisesti, esimerkiksi juhlavampiin tilaisuuksiin pukeutuu henkilöstömme siistiin mustaan pukuun.

Lipunmyynti

Oletko suunnittelemassa merkittävää tapahtumaa ja haluat varmistaa, että lipunmyyntinne sujuu saumattomasti ja ammattimaisesti? Tarjoamme ammattimaiset asiakaspalvelun tähtipelaajat tuottamaan lipunmyyntiinne ensiluokkaista asiakaspalvelua. Kun me huolehdimme lipunmyynnistä, voit vapauttaa omia resurssejasi tapahtuman muihin tärkeisiin osa-alueisiin.

Vastaanotto- ja aulapalvelut

Vastaanotto on usein asiakkaan ensimmäinen kohtaamispaikka yrityksenne kanssa ja siksi siihen on syytä panostaa. Foran ystävällinen ja asiakaspalveluvalmis henkilökunta tuottaa sujuvaa ja tehokasta vastaanottopalvelua parantaen yrityksenne julkikuvaa ja luoden luotettavan ja ammattimaisen vaikutelman yrityksestänne asiakkaallenne. 

Ota yhteyttä ›

Tarjoamme myös näitä palveluja tapahtumiin

Opastuspalvelut

Tapahtuman opastuspalvelut voivat merkittävästi parantaa vieraiden kokemusta, lisätä tapahtuman sujuvuutta sekä auttaa järjestäjää keskittymään olennaiseen. Foran ammattitaitoiset ja ystävälliset oppaat luovat tapahtumaasi positiivisen ilmapiirin ja parantavat asiakaskokemusta. 

Liikenteenohjaus

Liikenteenohjaus on tärkeää esimerkiksi tilanteessa, jossa tapahtumaan saavutaan useasta eri suunnasta erilaisin keinoin. Tehokas liikenteenohjaus on edellytys sille, että vierailijanne pääsevät saapumaan tapahtumaanne turvallisesti ja sujuvasti. 

Host/Hostess-palvelut

Suurissa tapahtumissa, kuten konferensseissa, messuilla, gaaloissa, konserteissa ja yritystapahtumissa on usein tarvetta erilaisille host-palveluille. Hostit vastaavat tapahtuman vastaanotosta, opastuksesta sekä vieraiden ohjauksesta. Hostit huolehtivat tapahtuman asiakaspalvelusta vastaamalla vierailijoiden kysymyksiin, tarjoamalla apua ongelmatilanteissa ja huolehtimalla siitä, että jokainen tapahtuman vieras tuntee olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita