Palvelut

Henkilösuojaus

Tarjoamme henkilösuojauspalveluja asiakkaidemme tarpeisiin ympäri vuorokauden tarvittaessa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Henkivartijaksikin kutsutun henkilösuojaajan tehtävänä on nimensä mukaisesti suojella henkilön koskemattomuutta. Henkilösuojaaja voi olla asiakkaan tukena erilaisissa tilanteissa, sekä toimia esimerkiksi autonkuljettajana tehtävien yhteydessä.

Pyydä tarjousta >

YKSITYISETSIVÄPALVELUT

Mikäli tarvitset epäselvän tilanteen tai rikoksen selvittämiseksi todisteita, tuottamamme etsivätoiminnot ovat juuri tarvitsemasi palvelu! Fora Security Services tarjoaa luotettavia yksityisetsiviä myös lyhyellä varoitusajalla. Kartoitamme yhdessä tilanteesi ja tarpeesi. Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta myös nimettömänä.

Pyydä tarjousta ›

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Järjestyksenvalojamme ovat kokeneita ja motivoituneita ylläpitämään turvallisuutta parhain mahdollisin keinoin, ammattimaisella otteella. Järjestyksenvalvojalla tarkoitetaan henkilöä, jonka tehtäväksi on annettu valvoa järjestystä ja ylläpitää turvallisuutta, sekä ennaltaehkäistä mahdollisia rikoksia ja onnettomuuksia omalla toimialueellaan.

Pyydä tarjousta ›

VARTIOINTI

Tarvitsetko ammattilaisen vartioimaan esimerkiksi arvo-omaisuuttasi tai liiketilaasi? Kaipaatko vierellesi luotettavaa henkilösuojaajaa arkeen, juhlaan tai työtapaamiseen? Anna ammattitaitoisten vartijoidemme huolehtia omasta tai omaisuutesi koskemattomuudesta. Vartijalla tarkoitetaan henkilöä, jonka tehtäväksi on annettu omaisuuden tai henkilön koskemattomuuden suojaaminen.

Pyydä tarjousta ›

KONSULTOINTI

Vaivaako mieltäsi jokin turvallisuuteen liittyvä kysymys? Oletko vastuussa yleisötapahtuman tai yrityksen turvallisuusasioista? mutta et ole varma miten toteuttaisit turvallisuusjärjestelyt parhaalla mahdollisella tavalla? Käänny huoletta ammatitaitoisten konsulttiemme puoleen! Löydämme asiakkaillemme aina yrityksen tarpeita parhaiten palvelevat turvallisuusratkaisut riippumatta siitä, onko tarve suuri vai pieni.

Pyydä tarjousta ›

ERIKOISTURVAKOULUTUS

Erikoisturvakoulutus on suunnattu ihmisille, jotka kohtaavat tai saattavat joutua kohtaamaan työssään uhkaavia tilanteita, kuten aggressiivisesti käyttäytyviä henkilöitä tai väkivallan uhkaa. Erikoisturvakoulutus auttaa koulutettavia kohtaamaan tilanteita, joissa henkinen paineensietokyky joutuu koetukselle.

Pyydä tarjousta ›

JÄRJESTYKSENVALVOJAN PERUSKURSSI

Järjestyksenvalvojan peruskurssi on pituudeltaan 40 tuntia, ja kertauskoulutus 8 tuntia. Koulutukset järjestetään Sisäasiainministeriön hyväksymän koulutusmateriaalin pohjalta. Kouluttajamme ovat alan ammattilaisia ja kannustvat kurssilaisia jatkuvaan vuorovaikutukseen. Kursseillamme on aina loistava yhteishenki ja luottavainen ilmapiiri. Kysy meiltä tulevista kursseista.

Pyydä tarjousta ›

ULKOMAAN PALVELUT

Tuotamme tarvittaessa ulkomaille sekä tiettyjä erikoisturvapalveluita, että koulutuksia. Ulkomaan palveluihimme kuuluvat henkilösuojaus, henkilön etsintä, seuranta, alueselvitykset, sekä rikoksenpaljastus. Kysy rohkeasti myös konsultointipalveluistamme ulkomaille. Tarjoamme ulkomaille erikoisturvakoulutusta vaativiin olosuhteisiin.

Pyydä tarjousta ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita